![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoFYzXciDK2H_7m1Jb3FXAUed60EvVsVybgoz18zqxeewuAXE5mugz8LUytAHPKAr2fTQL39hGvSIPucH6HQQvpTMe-ILnQSACtYl4QPIF1FeVn3cAVubHrlpoxprVnERS7K8qa4WAXVrx/s320/hindiba.jpg)
1-Arpa çimi, yulaf, kereviz tohumu, okaliptus yaprağı, ceviz yaprağı, keçi sakalı, dulavrat otu, zeytin yaprağı, adaçayı, yaban merkezi, aslanpençesi bitkilerin çaylarından günde 3-4 bardak içilir.
2- Karahindiba,ceviz yaprağı ile kaynatılıp içilmeye devam edilirse kandaki şekeri düşürür.
3- Yabani hindiba kökü zeytinyağı ile kaynatılıp içilmeye devam edilirse kandaki şekeri düşürür.
4- Lahana,tere,marul,turp,domates ve patlıcan gibi sebzelerin de şekeri düşürücü özelliği vardır.
Prof. Dr. Ahmet Maranki
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder